Seguridad Covid-19

Cinc professionals de Tot-Net obtenen el Certificat de Professionalitat de Serveis per al Control de Plagues de nivell 2

The science of cleaning

El procediment que s’ha desenvolupat durant els últims 11 mesos, ha reconegut als professionals de la companyia per la seva feina, la seva trajectòria i la seva projecció professional.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català de les Qualificacions Professionals, ha lliurat a cinc treballadors de la companyia Tot-Net, el Certificat de Professionalitat de Serveis per al Control de Plagues de nivell 2, equivalent a més de 300 hores de formació , després que aquests hagin superat les diferents unitats de competència que componen el certificat.

‘Aquest reconeixement a cinc dels nostres treballadors, és un clar exemple del nostre compromís amb l’ocupació de qualitat, i el desenvolupament professional de la nostra plantilla. Per això ens sentim orgullosos de ser una de les empreses pioneres en el nostre país, que comptin amb professionals amb certificats de professionalitat d’aplicador de biocides dins dels serveis per al control de plagues’, afirma Miguel Ángel Romero, responsable de formació de Tot- Net.

La companyia continua afegint èxits gràcies a l’equip de professionals qualificats que formen part de la mateixa. Aquest Certificat de Professionalitat, se suma a l’Acreditació d’Empresa Certificada en biocides, que li va atorgar fa dos anys la Generalitat de Catalunya. Així mateix, en l’actualitat, Tot-Net forma part del registre oficial estatal d’aplicadors de biocides.

Els certificats de professionalitat són l’instrument d’acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l’àmbit de l’administració laboral. Aquests, s’ordenen en 26 famílies professionals i tres nivells de qualificació. El requisit perquè els cinc professionals de Tot-Net obtinguessin aquest certificat professional de serveis per al Control de Plagues de nivell 2, era superar tres unitats de competència, concretament ‘preparar i transportar mitjans i productes per al control de plagues; aplicar mitjans i productes per al seu control; i finalment adoptar les mesures de prevenció de riscos laborals en el lloc de treball’. Aquest certificat té valor professional amb caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional, i també homologat a nivell europeu.

Beneficis per a l’empleat i la companyia

El responsable de formació de Tot-Net, valora la importància d’obtenir el certificat de professionalitat de serveis per al Control de Plagues de nivell 2, ja que, en l’actualitat com a conseqüència de la pandèmia, ‘les empreses estan tremendament sensibilitzades amb tot el que fa referència a la higiene i la desinfecció. A més, el carnet d’aplicador de biocides DDD, deixarà de tenir validesa pròximament, sent necessària l’obtenció del certificat que els nostres cinc professionals han obtingut recentment’.

Finalment, Miguel Ángel Romero, assenyala que ‘el desenvolupament formatiu dels nostres treballadors, és la màxima prioritat de Tot-Net. De fet, instaurarem aquest tipus d’acreditacions oficials de manera continuada a la companyia. El nostre objectiu és certificar cada any a professionals de Tot-Net, que hagin complert les 2.500 hores d’experiència en la companyia’.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats