Seguridad Covid-19

Com netejar els pèls de la teva mascota

Els pèls de la teva mascota solen suposar una dura batalla per a tu al moment de la neteja? Aquests animals deixen anar pèl per tota la casa i pot ser realment difícil mantenir certes superfícies, com a sofàs o catifes, completament netes. En aquesta entrada et donarem alguns consells i trucs molt pràctics per ajudar-te a reduir i mantenir a ratlla els pèls de la teva mascota.

Raspalla a les teves mascotes

El primer consell és una mesura molt útil per prevenir que el teu animal de companyia deixi anar una gran quantitat de pèl. Si els raspalles amb freqüència aconseguiràs eliminar la major part del pèl mort. Pots fer-ho en el jardí o la balconada si tens oportunitat, per així evitar que el pèl que caigui s’enganxi en superfícies com a sofàs o catifes de les quals són més complicades d’eliminar. D’aquesta manera no solament aconseguiràs evitar que els pèls de la teva mascota s’acumulin a la teva casa, si no que també ajudaràs als teus animals a mantenir una bona higiene.

Escombra amb freqüència

Una altra mesura per evitar l’acumulació de pèls de la teva mascota és escombrar i aspirar la teva casa amb freqüència. Ho deuries fer almenys una vegada al dia.

Utilitza filtres d’àcars per a l’aspiradora, ja que quan un animal deixa anar pèl sol perdre també pell morta. D’aquesta manera eliminaràs, juntament amb els pèls, els àcars i bateries de la teva casa.

Fregonas i draps de microfibra

La fregonas i draps de microfibra són ideals per eliminar els pèls de la teva mascota de qualsevol superfície. Això es deu al fet que aquest material reté les partícules de societat gràcies a les seves propietats adherents i antiestàtiques.

No obstant això, si hi ha molta quantitat és recomanable que abans barres o aspiris la superfície, ja que aquests utensilis són útils quan la quantitat de pèl és poca.

Elimina’ls de la roba

Segurament, la teva roba és un dels llocs on més pèls de la teva mascota trobes al moment de la neteja. Els corrons per netejar teixits són perfectes per a aquesta tasca, ja que gràcies al seu material adhesiu els pèls, pelusas o pols desapareixen de qualsevol teixit. També els pots utilitzar per netejar el teu sofà, cadires, mantes i fins i tot els seients del teu cotxe.

Un altre truc molt senzill per eliminar els pèls de la teva roba és utilitzar guants de goma, com els de cuina, ja que en fregar-se amb certs teixits creen electricitat estàtica que atreu als pèls que estaven enganxats en la peça.

Col·loca fonguis

Molts gossos i gats tenen el costum de pujar-se damunt dels mobles, la qual cosa els omple de pèls. Per evitar aquesta situació pots col·locar fundes de plàstic que pots rentar una vegada per setmana, perquè no s’acumuli massa quantitat en aquestes tampoc.

Esperem que aquests consells et siguin d’utilitat. Si vols saber més trucs de neteja visita el nostre blog.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats