Seguridad Covid-19

Comença l’any apuntant les teves rutines de neteja setmanal

Las Les rutines de neteja sempre ens explica complir-les. Per falta de temps, per treball o per qualsevol excusa no prestem la suficient atenció a la neteja de la llar. Aprofitant que comença l’any, en Tot Net t’oferim una solució:fes un calendari amb les teves rutines de neteja setmanals… I proposa’t complir-ho

L’any nou sempre comença amb molts propòsits que no sempre es compleixen, no obstant això, la neteja de la casa és alguna cosa que no es pot passar per alt. Per això, et volem facilitar la feina fent un calendari per a tu i que tu mateix pots adaptar a les teves necessitats, horaris, etc.

Calendari de neteja setmanal

En Tot Net hem fet un calendari setmanal per a tu. Es tracta d’una proposta per facilitar-te les tasques de neteja i que pots modificar sempre que vulguis, encara que et recomanem ser el més rigorós possible per complir amb els objectius.

Els dies es poden intercanviar però et recomanem que centris cada dia en un espai concret de la casa. També hi haurà algunes rutines diàries, com rentar els plats, treure les escombraries o repassar el bany. El calendari que t’hem proposat és per als dies d’entre setmana encara que també es pot aprofitar el cap de setmana, especialment els diumenges, per donar un repàs a la casa. Més fàcil impossible!

Quan netejar si treballes fora de casa

Netejar quan amb prou feines s’està a casa és una tasca molt difícil, però no impossible. La falta de temps pel treball, és un factor de pes per posposar les tasques de neteja dels nostres pisos. No obstant això, hi ha una sèrie de rutines que t’ajudaran al fet que no se t’acumuli la feina, com per exemple:

  • Fer el llit abans de sortir de casa
  • Ordenar el que es quedi pel mig
  • Rentar els plats que utilitzis diàriament
  • Aprofitar per netejar la cuina mentre estàs cuinant
  • Aprofitar quan la rentadora estigui en marxa per netejar altres zones
Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats