Seguridad Covid-19

El fregall té molta història, i te l’expliquem!

El fregall és un producte de neteja indispensable, tant en l’àmbit de la neteja professional com en la neteja de la llar. Existeixen nombroses variants, amb diferents formes i de diferents materials. Però quin és el seu origen? Hoyqueremos compartir amb vosaltres la curiosa història del fregall, perquè creiem que és important parar esment i donar la importància que es mereix a un dels productes que més utilitzem i del que no sabem gens.

Història del fregall

Edwin W.Coix. era un venedor de bateries de cuina, que anava porta a porta desplegant els seus dots comercials perquè les famílies li compressin una col·lecció de casseroles d’alumini. Però gairebé no venia gens, i hi havia fins i tot qui ni obria la porta en veure que es tractava d’un venedor. Est va ser l’entorn, l’al·licient perquè a Coix l’hi ocorregués aquesta petita gran idea. Sabent que la majoria de mestresses de casa es queixaven de la dificultat per netejar les casseroles, creo una espècie de drap amb encenalls d’acer saturat de sabó espumoso per oferir-ho com a reclam quan anés a vendre les seves bateries. Va resultar ser un ganxo perfecte i un remei infalible per començar a vendre casseroles juntament amb la solució per netejar-les.

Al cap d’un temps, Coix es va adonar que el que realment venia era el seu fregall, i no les casseroles, així que va decidir patentar-ho en 1917 sota el nom de SOS, amb un doble sentit clar: podia ser el senyal d’auxili (lloc que salvava a totes les mestresses de casa de la tasca de netejar els utensilis de cuina) o podia ser l’acrònim de Save Our Saucepans (en anglès, “Salvem les nostres casseroles”).

I així és com va arribar el fregall a totes les llars, per quedar-se per sempre!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats