Seguridad Covid-19

L’olor del teu negoci és clau

Prenem moltes decisions impulsats per l’olfacte, encara que no siguem conscients d’això. L’olor del teu negoci pot ser determinant en la presa de decisions dels teus clients potencials. Cuidar aquest aspecte és alguna cosa molt senzill i a l’abast de qualsevol, i demostra professionalitat, serietat i respecte de cara a tot aquell que entri en la teva oficina, tenda o com sigui l’espai on realitzes el teu treball.

Un entorn net i ben ambientat

El simple fet de tenir un ambientador en el teu lloc de treball no significa que estiguis cuidant l’olor del teu negoci. Els ambientadores seran el complement ideal, el toc final perquè l’ambient del teu lloc de treball sigui un lloc agradable on estar, però la neteja i la higiene són la base que no es pot passar per alt. Igual que no serveix de res utilitzar desodorante quan ja hem suat (es barregen les olors de suor i fragància i sovint el resultat és encara pitjor), tampoc és una bona solució ambientar un espai que no ha estat netejat.

Tria l’olor del teu negoci

Igual que reconeixem l’olor dels nostres amics, família, companys de treball, etc., reconeixem i recordem també l’olor de tendes, restaurants i llars. Triar l’olor del teu negoci és clau, ja que a través d’ell aconseguiràs fer-te un buit en la ment dels teus clients i treballadors. Tant és així, que fins i tot existeix el màrqueting sensorial, una tècnica que jugo amb les olors per atreure clients de forma subconscient.

Alguns estudis especialitzats asseguren que la gent recorda el 1% del que toca, el 2% del que sent, el 5% del que veu, el 15% del que prova…i el 35% del que fa olor!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats