Seguridad Covid-19

Netejar les canals de casa

cómo limpiar las tuberías de casa

La neteja tardorenca és important, ja vam veure alguns trucs en el passat post.

Avui parlem d’una tasca que no podem oblidar. Una de les tasques més importants a tenir en compte durant aquesta època de l’any és netejar les canals de fulles seques per evitar inundacions. A la tardor cauen una quantitat molt important de fulles, i moltes d’elles es dipositen en reixetes de desguassos i canals. Poden passar dies fins que ens adonem, però si comença a ploure i les canals estan obstruïdes podem tenir seriosos problemes d’inundacions. Així que pren nota de com netejar les canals de la teva casa i evitar problemes futurs! Aquí tens un pas a pas 🙂

Netejar les canals pas a pas

 

  1. Localitza totes les canals i els desguassos susceptibles de ser taponados per fulles (o sigui, tots el que tinguis en el jardí de la teva casa, al teu pati o en la teva balconada). Mira què vas a necessitar: escala per arribar, una borsa d’escombraries per posar les fulles i la mala herba, uns guants, un raspall o pala…
  2. Retira la mala herba, la mugre, les fulles i altra brutícia a consciència, sense que quedi rastre de res. Usa una espàtula per remoure i un palustre per treure les deixalles. Amb un raspall pots ajudar-te per arribar als racons.
  3. Connecta una mànega (si pot ser, a pressió) i passa aigua pertot arreu. Netejar les canals significa deixar-los via lliure, i no hi ha millor manera de comprovar-ho que hechando aigua.
  4. Fixa’t en com l’aigua es va, i si veus que en algun racó de la canal hi ha un desague limpios escape, utilitza sellador acrílic per cobrir les fissures que trobis. Assegura’t d’assecar bé la canonada abans d’aplicar el sellador!
  5. Revisa que les reixetes de la part inferior, en el desguàs, estiguin netes i sense fulles. No servirà de res netejar les canals i deixar la via de fuita obstruïda.
  6. Revisa de manera habitual els punts crítics, sobretot els dies que es prevegi pluja, que és quan necessitaràs que les canals estiguin lliures d’obstacles.
Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats