Seguridad Covid-19

Organitza els teus productes de neteja

Existeixen diferents formes d’ordenar i organitzar els productes de neteja, i depenent de l’espai que tinguis i dels productes i utensilis que hagis de guardar, una forma serà molt més pràctica que l’altra.

Avui en el blog de compartim alguns trucs que hem après al llarg dels anys, ja que l’experiència és la millor mestra! Pren nota si algun truc et crida l’atenció, ho agrairàs quan et posis a netejar.

Si tens espai suficient a casa

I quan diem espai, ens referim a una cambra destinada a les coses de la neteja de la llar, és a dir, una habitació preparada per poder guardar tots els utensilis, un lloc on poder planxar còmodament, on deixar la roba doblegada sense que estigui enmig del passadís, etc. Si tens aquesta sort no t’importarà tenir els teus productes de neteja ordenats i a la vista, perquè sigui el més còmode possible arribar a ells. Mira aquestes idees solament aptes per a llars amb espai:

Si no tens molt espai per als productes de neteja

El més normal és no tenir molt espai per als productes de neteja, i haver d’estrènyer-te la ment pera pensar on pots guardar-los i com pots organitzar-los perquè no estiguin sempre al mig. Hi ha moltes alternatives, i amb aquestes 3 imatges veuràs claríssim que no és tan difícil mantenir en ordre i ben guardats els teus productes de neteja. Mira que forma d’aprofitar els petits espais, i alucina amb la idea de penjar-ho tot darrere d’una porta!

Que et sembla? Veritat que quan ho veus sembla mentida que no se t’hagués ocorregut abans? És espai entre la rentadora i l’assecadora pot ser el lloc perfecte, i el teu sense saber-ho 🙂:)

Com sempre us diem, els processos de neteja han de ser metòdics per ser professionals, i si volem ser professionals en la neteja de la nostra llar, tenir els productes de neteja ordenats i a mà serà el primer pas per garantir un procés eficient en la neteja de la nostra casa.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats