Seguridad Covid-19

Plomalls d’estruç per llevar la pols

Plomalls d’estruç per llevar la pols

Els plomalls d’estruç s’utilitzen molt, tant en la neteja professional com en la neteja de la llar. En ple segle XXI, i amb tots els avanços a nivell de materials que s’han fet, les plomes d’estruç se segueixen utilitzant per llevar la pols, sent un material valorat per sobre de fibres sintètiques i altres invencions. Això és a causa que de forma natural, gràcies a l’estructura de la ploma d’estruç (formada per milions de fibres), aquesta genera una càrrega estàtica que atrapa molt bé la pols, i alhora, gràcies al seu nervi central (raquis), molt resistent però molt flexible, es pot arribar a racons petits amb facilitat.

Com utilitzar els plomalls d’estruç?

És molt important tenir això en compte: No s’ha d’usar cap producte químic amb un plomall d’estruç! Si utilitzes aerosols o líquids pensant que així la pols es pegarà més, comets un error. Com ja hem comentat, els plomalls d’estruç creen la seva pròpia càrrega estàtica per recollir la pols, i afegint productes químics aquest efecte podria veure’s afectat.

Usa el plomall de la següent forma: pansa amb suavitat sobre la zona que vulguis netejar, sense exercir molta pressió o força. Deixa que les ploma siguin les que a poc a poc es fiquin en els racons més petits, amb moviments suaus. Mai passades el plomall per una superfície humida, es pot danyar i perdria tota la utilitat.

Una vegada usat, per evitar guardar-ho ple de pols i per trobar-ho llest per al següent ús, et recomanem netejar-ho de la següent forma:

  • Sacseja el plomall en un lloc a l’aire lliure, perquè tota la pols capturada es desenganxi de les plomes
  • Guarda-ho en un lloc sec.

I si s’ha embrutat o mullat?

  • Si s’ha mullat o impregnat amb alguna substància líquida, o si vols fer-li una neteja a fons (no és recomanable fer-ho molt sovint), has de netejar-ho amb aigua tèbia (i si vols, afegir un sabó molt suau). Submergeix el plomall en aigua i dóna-li tornades fins que surti la brutícia. Una vegada aclarit amb aigua neta, elimina l’excés d’aigua amb molt cuidat.

  • Deixa assecar les plomes en contacte amb l’aire, sense que es recolzin en cap superfície.
  • Ajuda’t amb l’assecador per deixar-ho llest i en perfecte estat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats