Seguridad Covid-19

Quatre consells per començar l’any amb una llar neta

Abans de finalitzar el mes de gener i, sinó ho heu fet ja,TOT Net us recomana fer una veritable neteja de la llar per començar l’any de la manera mes comfortable possible a casa. Així podrem eliminar el negatiu i deixar espai suficient per rebre el nou i el positiu. Aprèn a fer-ho amb aquests consells, i aplica el teu saber fer i neteja de la llar per tenir una bon inici d’aquest 2018.

1- Aprofita per despullar-te del vell. Ordena i classifica absolutament totes les teves pertinences: obre un a un els aparadors, armaris i mobles, retira el seu contingut, regala el que ja no usis. Eliminar el trencat és imprescindible per crear una bona sintonia en tot l’espai.

Aprofita per moure els teus mobles i canviar la disposició de tota la teva casa. Canvia de lloc, de color, reemplaça aquesta carpeta per un altre camí de taula, col·loca noves decoracions, i dóna-li a la teva casa un nou aspecte amb petits canvis.

2- Neta en profunditat; cap racó ha de quedar sense repassar, escombrar, netejar en sec i en humit. Sigues molt detallista en aquest punt ja que netejant cada petit element que hi hagi a casa es podrà llevar tota la brutícia com el polvillo dipositat. Saca fora de la teva llar la brutícia de l’any anterior!

3- Prepara una solució d’aigua amb sal gruixuda dissolta i vinagre blanc, i utilitza-la per netejar el sòl de la teva llar. Comença des del punt més allunyat a la porta principal, i segueix en aquesta adreça. Frega amb energia el sòl, arrossegant el drap o la mopa sempre en direcció al carrer. En arribar allí, obre la porta de bat a bat i neteja cap a fora.

4- Disponte a gaudir de la teva llar completament renovada. Per acabar de completar el procés, un bon consell és l’ús de ambientador per tots els ambients de la casa, al gust de cadascun.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats