Seguridad Covid-19

Tot Net: neteja de qualitat gràcies a la R+D

Els productes de neteja evolucionen constantment per augmentar la seva qualitat. Això s’aconsegueix gràcies a la R+D (Recerca i desenvolupament). En Tot Net comptem amb un departament específic per a la recerca des de 2011 i gràcies a ell hem aconseguit una neteja de qualitat i millorar els resultats del servei les instal·lacions dels clients.

¿Qué áreas investigamos?

En Tot Net tenim tres àmbits de treball per aconseguir una neteja de qualitat:

  • Estudi de noves metodologies i maquinària per als serveis de neteja
  • Millora de l’utillatge en la neteja
  • Optimització dels serveis de neteja prestats

Quins serveis de neteja hem inclòs gràcies a la R+D?

Des que vam crear el departament de recerca R+D hem inclòs en els nostres serveis les neteges tècniques i més concretes, com la restauració de vidres espatllats, procescriogènics en llocs on no és possible usar aigua, utilització d’ultrasons per netejar maquinària o la ozonización d’ambients per desinfectar.

Què estem investigant actualment?

El nostre departament no cella en la seva obstinació d’aconseguir neteja de qualitat i millorar els serveis. Actualment centra els seus esforços en la reingeniería, és a dir, a aconseguir reduir els costos per als clients i serveis. Per aconseguir aquest objectiu, intentem enfocar-nos encara més en les necessitats del client per adaptar-nos als serveis que pactem amb ell. Reduir costos no significa sempre baixar la qualitat, de fet, en Tot Net hem millorat la qualitat de la neteja des dels nostres començaments. Ja saps que pots consultar tots els serveis que oferim a la nostra pàgina web i si tens qualsevol dubte, pots preguntar-nos per telèfon o per email.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats