Seguridad Covid-19

Tot-Net posa en valor la tasca del personal de neteja en els col·legis durant aquest curs marcat per la pandèmia

Limpieza en colegios

El tancament dels centres educatius va ser una de les primeres mesures que es van adoptar en l’inici de la primera onada de la pandèmia, al mes de març de l’any passat. La reobertura de col·legis durant aquest curs escolar 20/21, ha estat marcada per les mesures de prevenció contra el nou coronavirus SARS-CoV-2.

Entre elles, l’accés a centre per torns, l’ús de la mascareta, l’obligació de tenir dispensadors de gel i termòmetres per a prendre la temperatura, i la desinfecció i ventilació dels espais. ‘El mètode de neteja i desinfecció a les escoles, no ha variat en excés durant l’últim any. Els centres ja són de per si, espais on es concentra una gran quantitat de persones que conviuen durant moltes hores al dia, i per tant el servei de neteja requereix d’una atenció especial. El que sí que ha augmentat durant aquest curs és el nivell de ventilació, tant a les aules com en els espais comuns, i un reforç en les tasques de desinfecció diàries de les superfícies’, afirma Paulino Jiménez, del departament tècnic I+D+I de Tot-Net, que destaca ‘la intensificació de la neteja i desinfecció de zones comuns, passadissos, o els halls d’entrades al centre, ja que són espais on s’acumula molta gent, i la gran majoria són aliens a l’escola’.

La companyia disposa dels mitjans i professionals necessaris per a assegurar la qualitat dels seus programes de neteja i desinfecció, gràcies a que aplica protocols de treball específics i garantits desenvolupats en la seva experiència en aquestes instal·lacions.

Paulino Jíménez, del departamento técnico I+D+I de Tot-Net

Jiménez també posa en valor el treball que han realitzat els professionals de la neteja en els centres educatius durant aquest curs marcat per la pandèmia. ‘Tots els protocols i productes que s’han utilitzat per combatre el virus han estat molt importants, però crec que no s’ha valorat prou l’excel·lent treball que ha realitzat el personal de neteja durant tot aquest any, estant exposat directament al virus en primera línia. Gràcies a la seva tasca, la propagació del coronavirus en aquestes instal·lacions ha estat mínima’.

Finalment, Jiménez assenyala que ‘de tot el dolent sempre s’ha d’extreure la part positiva. I en aquest cas, si la població ha pres consciència de la importància que tenen alguns hàbits o protocols de neteja, sens dubte haurem avançat com a societat’.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats