Tot-Net s’avança al Black Friday amb el llançament de la campanya Clean Friday

Tot-Net s'avança al Black Friday amb el llançament de la campanya Clean Friday

Tot-Net, una de les principals companyies dedicades a oferir serveis de neteja i manteniment a empreses per tot el territori espanyol, vol transformar el Black Friday d’enguany en Clean Friday.

Per això, Tot-Net regalarà una auditoria de servei de neteja per a empreses que vulguin conèixer els seus serveis, i contactin amb la companyia. Aquest procés constarà de tres fases:

  1. Realitzar una auditoria inicial del servei de neteja aplicant el mètode propi de Tot-Net.
  2. El departament de planificació establirà l’organització detallada de tasques i les seves freqüències de manera totalment personalitzada i adaptada a les seves necessitats.
  3. Si l’empresa està interessada, es coordinarà la posada en marxa del servei.

 

Mètode Tot-Net

La companyia Tot-Net, especialista en el sector des de fa 60 anys, ha establert a partir de l’estandardització dels processos de treball i sistema de neteja, un mètode de neteja únic i específic per a tota mena de clients, que cobreix totes les possibles necessitats de neteja i higienització que requereixen. ‘L’objectiu final és l’optimització dels processos, la millora de la qualitat en el servei i l’eliminació dels temps improductius’, assenyala Silvia Torres, Directora d’operacions de Tot-Net, que indica que aquest mètode aconsegueix reduir costos d’entre un 7% i un 10% aproximadament, en els pressupostos dels clients, sense que la qualitat del servei es vegi afectat, fins i tot en diversos casos s’aconsegueix millorar.

‘El fet de comptar amb processos de neteja estandarditzats, permet que tots els nostres empleats treballin de la mateixa manera i de manera més eficient, i que qualsevol d’ells pugui desenvolupar el seu treball en qualsevol lloc’ afirma Torres.

El Mètode Tot-Net, desenvolupat a partir de la inversió en I+D+I que realitza la companyia, ‘permet realitzar un servei a mida del client, adaptant la neteja en funció de les necessitats de cada tipus d’instal·lació’, conclou Torres.

Les empreses interessades en el Clean Friday de Tot-Net i amb necessitat de serveis de neteja en superfície superior a 800m2, poden sol·licitar l’auditoria del servei de neteja gratuïta a través del següent enllaç.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats
Tot-Net, limpieza para empresas

Necessites posar-te en contacte amb nosaltres?

Pots omplir el nostre formulari en línia per enviar un missatge al nostre equip d’Atenció a l’Client.