Tot-Net se suma al Dia Internacional d’Agraïment al Personal de Neteja

Dia Internacional d'Agraïment al Personal de Neteja

La companyia Tot-Net, una de les principals empreses de serveis de neteja a Espanya, se suma avui dimecres 20 d’octubre, al Dia Internacional d’Agraïment al Personal de Neteja, amb l’objectiu de posar en valor i visibilitzar els serveis i la utilitat pública de les empreses de neteja i de totes les persones professionals que les integren. ‘Els treballadors i treballadores del sector de la neteja no són invisibles i garanteixen la nostra salut en tots els aspectes de la vida. Portem dos anys molt complicats en els quals tot el personal de neteja ha jugat un paper essencial per a aconseguir controlar l’expansió de contagis en la lluita contra el coronavirus’, afirma José Luís Corral, propietari de Tot-Net, que mostra el seu reconeixement, un dels set valors de la companyia, als més de 1.000 professionals que formen part d’aquesta. ‘M’enorgulleix les gran professionalitat, valentia i coratge que han demostrat tots els nostres treballadors, durant aquests últims mesos tan durs i complicats’.

La neteja, un servei essencial

Tot-Net s’adhereix a la campanya d’Agraïment al Personal de Neteja, promoguda per la publicació professional E&L (Empresa i Neteja) i les associacions nacionals AFELIN (Associació de Federacions i Empreses de Neteja) i ASPEL (Associació Professional d’Empreses de Neteja) que integren a més de 1.000 grups empresarials i pimes de el sector. ‘La higiene i la neteja és una cosa que passa inadvertit quan està present, i crida l’atenció quan està absent. Per això, des Tot-Net volem reconèixer en aquesta jornada a tot el personal professional, el nostre reconeixement i agraïment per la seva dedicació’, assenyala Corral.

Un sector en creixement

El sector de la neteja, en el seu conjunt, és una de les deu principals activitats de serveis en termes d’ocupació a Espanya. Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística, que recull la Guia de Proveïdors de la revista Empresa i Neteja, 500.686 persones treballen en el sector. Per tant, el sector de la neteja i l’higiene és un motor econòmic de primer ordre, que factura més de 10.000 milions a Espanya. Aquestes dades no deixen de ser un reflex del que està succeint a la resta del nostre entorn. Europa en el seu conjunt dóna feina a més de 4 milions de persones distribuïdes en 290.000 empreses. La facturació del sector a nivell europeu ascendeix a 124.000 milions d’euros.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats
Tot-Net, limpieza para empresas

Necessites posar-te en contacte amb nosaltres?

Pots omplir el nostre formulari en línia per enviar un missatge al nostre equip d’Atenció a l’Client.