Seguridad Covid-19

Trucs per guardar la teva roba de temporada

Ja ha arribat la temporada de fred i amb ella deixem enrere la roba d’estiu i arriben els jerséis, els pantalons llargs i els abrics i jaquetes. Ha arribat el moment de fer el canvi també en el teu armari i para això és molt important organitzar i guardar bé la teva roba estiuenca i així quan arribi de nou la calor les peces estiguin exactament en les mateixes condicions que ara. En aquesta entrada et mostrarem alguns senzills trucs per guardar la teva roba de temporada passo a pas.

No guardes todo

El primer és fer una selecció de totes les teves peces. No fa falta que les guardis totes, ja que segur que hi ha moltes que no t’has posat en tot l’estiu, ja sigui perquè ja no t’agraden o perquè no estan en bon estat. Amb la roba que aquest en perfectes condicions tens moltes opcions per desfer-te d’elles. Pots donar-la a la beneficència, donar-la a algun amic o familiar o vendre-la en algun mercat ambulant de garatge o alguna tenda online de roba de segona mà.

Tingues en compte també que hi ha algunes com els pantalons o la samarretes bàsiques que pots seguir utilitzant durant aquesta temporada i que, per tant, no fa falta que guardis.

Guarda neta la roba

No t’oblidis de posar una rentadora amb tota la roba que vagis a guardar. Això t’ajudarà a conservar a preservar la roba exactament en les mateixes condicions en les quals les guardes, ja que així evitaràs que s’omplin d’arnes i conservin la seva olor i el seu tacte original.

Escull i organitza el lloc on la guardaràs

Després d’haver rentat la teva roba el que has de fer és buscar un lloc on puguis emmagatzemar totes les teves peces perfectament. Pots fer-ho en un altre armari o en la guardilla o traster, si ho tens. L’important és que sigui un espai on no hi ha humitat ni tampoc li de la llum solar, ja que són dos factors que poden danyar molt la teva roba.

Per organitzar-ho pots utilitzar calaixeres, separadors o caixes de plàstic, depenent de l’espai que finalment hagis escollit. Això ajudarà a guardar de la humitat i les arnes les teves peces. A més quedaran millor organitzades i et facilitarà el treball quan hagis de fer de nou el canvi d’armari. Un altre truc per guardar la teva roba i mantenir allunyades a les plagues és utilitzar trenquessis de llimona o taronja, espígol o claus d’olor com a remei casolà. És un truc molt efectiu i, a més, respectuós amb el medi ambient.

Trucs per guardar la teva roba-cajasDebes de ficar la roba correctament doblegada perquè quan la treguis de nou no aquest arrugada ni tingui plecs estranys.

Les peces més delicades com els vestits o els vestits has de penjar-les en penjadors resistents i ficar-les en borses. Un altre consell molt útil és utilitzar borses de cotó en comptes de les de plàstic, ja que aquestes últimes retenen més la humitat que pot deteriorar la teva roba.

Junta las prendas similares

Perquè et sigui més fàcil retornar aquestes peces al teu armari quan arribi la calor ajunta les peces similars. Per exemple, pots ficar en la mateixa caixa les faldilles i els pantalons curts o les samarretes de tirants i màniga curta juntes. Quan tinguis totes les peces organitzades en caixes pots marcar cadascuna amb el que conté i d’aquesta manera si en algun moment busques alguna cosa en concret et serà molt més ràpid de trobar.

Esperem que aquests quatre trucs per guardar la teva roba et serveixin per facilitar-te la tasca i conservar la teva roba per a la temporada següent en perfectes condicions.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats