Seguridad Covid-19

PRINCIPIS

Compliance

A Tot-Net hem fet un pas més en el nostre model de negoci que, des de la seva creació en 1962, s’ha basat en la gestió eficient, ètica i responsable de tots els nostres processos.

La nostra màxima exigència en els més alts estàndards de qualitat ens ha portat a disposar de diferents certificacions internacionals en matèria de seguretat i salut laboral, gestió ambiental i de la qualitat dels nostres serveis.

Aquests reconeixements posen de manifest que les activitats diàries que desenvolupem a Tot-Net  estan subjectes a un sistema de responsabilitat ètica i compleixen  la legalitat vigent.

Per tot això, i tot apostant encara més per l’excel·lència en el nostre model, el Consell d’Administració de Tot-Net  va aprovar el passat 21 d’octubre de 2019 la creació d’una Política de Compliance, l’objectiu de la qual és controlar tots els riscos que es derivin de la nostra activitat.

Aquest model de Compliance, és d’obligat compliment per a tota la plantilla i terceres parts interessades, estableix uns principis bàsics i un marc d’actuació, així com un missatge d’oposició davant qualsevol il·lícit penal, tot promovent una cultura a la nostra organització de bones pràctiques, de comunicació i consciència envers el nostre entorn relacionat.

A més, aquest nou model s’ha vist reforçat per un Canal de Denúncies disponible al nostre lloc web (www.totnet.es), perquè els nostres col·laboradors el facin servir en el cas corresponent, garantint així, el nostre sistema de compliment.

Confiem que totes les persones vinculades a Tot-Net  demostrin una vegada més la seva professionalitat, tot prenent coneixement i consciència del Model de Compliance, amb la seva adhesió i la seva corresponent actuació per a evitar qualsevol il·lícit que pugui perjudicar la nostra imatge i reputació.

tot-net

Compliance

estrategia equipo totnet

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.