Seguridad Covid-19

SOBRE NOSALTRES

Qui som

Tot-Net compta amb més de 50 anys d’experiència en el mercat gràcies a l’adaptació del nostre equip de treball i un elevat compromís amb el client, basant els nostres serveis en la qualitat òptima. Hem passat dels inicis en un nucli familiar a convertir-nos en una empresa moderna i actualitzada dirigida per professionals adaptats a les necessitats de mercat.

Actualment Tot-Net compta amb instal·lacions a Madrid i Barcelona, ​​i forma part, com a membre fundador, del Grup de 8 empreses de facility services que han establert l’Aliança Ibèrica de Serveis Integrals, distribuïdes per tota la Península, privilegi que ens permet liderar el sector de la neteja a Espanya i Portugal.

La clau de la nostra continuïtat és la nostra orientació a client. Hem passat dels inicis en un nucli familiar a convertir-nos en una empresa moderna i actualitzada dirigida per professionals adaptats a les necessitats de mercat.

Disposem de les Certificacions de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals com a garantia tant cap al nostre personal, com cap als nostres clients.

Busquem contínuament les novetats en maquinària i productes per a atendre les necessitats específiques dels nostres clients. Sobretot pel que fa a neteges tècniques.

ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

Per què triar-nos?

Ajudar als nostres clients a aconseguir el seu propòsit forma part dels nostres objectius.

Oferim els nostres serveis de neteja i manteniment en tot el territori nacional, amb seu pròpia a Catalunya ia Madrid, la resta mitjançant l’Aliança Ibèrica de Serveis Integrals, la qual Tot-Net és fundadora.

Especialitzats en Neteja Industrial, Neteges Tècniques, Neteja en Centres Educatius, Centres Esportius, Indústria Química, Farmacèutica i Hospitals. Entre d’altres serveis de facility destaquem la Desinfecció i Control de Plagues així com manteniment de Jardineria.

limpieza-empresas-servicios-peresonalizados

Professionalitat

Som un equip de professionals que treballem bolcats en el nostre treball. Tractem a client de manera exclusiva.
limpieza-desinfeccion

CompromÍs

Treballem amb transparència i confiança. El més important són els nostres clients.
profesionalidad-totnet

Flexibilitat i eficàcia

Som flexibles, ens adaptem a les necessitats de la seva empresa. Ens impliquem al cent per cent en cada servei.

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.