Seguridad Covid-19

ACCIÓ SOCIAL-RSC

Els Compromisos de Tot-Net

La salut dels nostres treballadors és el primer

La certificació en la Norma ISO 45001 per a la Prevenció de Riscos Laborals i Vigilància de la Salut, garanteix el nostre esforç en aconseguir l’objectiu de sinistralitat 0 i que tot el personal de Tot-Net realitzi el seu treball amb les màximes garanties per a la seva salut i la seva integritat física.

Assegurem la qualitat i la millora contínua

Treballem per a l’eficàcia i l’eficiència dels nostres processos segons la norma ISO 9001. L’objectiu de Tot-Net és la millora contínua, i per això, cada any revisem els nostres processos i el nostre sistema de treball d’acord amb la norma ISO esmentada esmenant les desviacions detectades i aportant aquelles millores que ens facin evolucionar en la qualitat del servei.

Igualtat de tracte i oportunitats

Treballem perquè, en un sector on la majoria de les plantilles es componen de dones, tothom tingui les mateixes oportunitats sense importar la seva condició sexual. Així mateix prenem totes les nostres decisions orientant-les a conciliar la vida laboral i personal dels treballadors.

Conservació del medi ambiente

Disposem de la certificació ambiental segons les normes ISO 14001; 2015. D’acord amb la política integrada i els valors ètics del nostre entorn des de Tot-Net treballem per minimitzar els impactes ambientals al nostre entorn, mantenint un tracte responsable amb l’objectiu d’evitar contaminar i promoure accions de protecció a l’entorn.

ACCIÓ SOCIAL-RSC

Els nostres projectes

formacion-totnet

Formació Selectiva

Des de fa diversos anys, Tot-Net col·labora amb entitats de reinserció laboral i àrees de promoció econòmiques, amb l'objectiu de poder inserir laboralment persones en situacions d'atur o en risc d'exclusió social per motius personals, econòmics i d'incapacitat física i / o psíquica.

Patrocini Esportiu

En els últims anys, Tot-Net s'ha convertit en el patrocinador dels dorsals de carretera de la Federació Catalana de Ciclisme. Aquest acord de patrocini, ve a reforçar l'aposta de l'empresa per l'esport, i especialment pel ciclisme. Tot-Net és un dels patrocinadors principals de l'equip ciclista Terrassa Ciclisme Club. Al seu torn, la patrocina a la formació Penya Ciclista Cavall Bernat Tot-Net, entitat fundada l'any 1982. L'aposta pel patrocini esportiu de la companyia, es completa amb l'esponsorització de l'activitat extraescolar Kames Kids.
patrocinio-totnet

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.