Seguridad Covid-19

SECTORS

Neteja de Restaurants, Hotels i Zones d'Oci

Les instal·lacions netes i cuidades aporten molt valor a aquest tipus d’establiments. De vegades, la higiene i la percepció de neteja poden portar a l’èxit o al fracàs a hotels, restaurants, instal·lacions per al joc o sales de cinema.

En aquest sentit, els usuaris són cada vegada més exigents i les seves opinions es fan públiques a través d’internet. La neteja és un aspecte que, sens dubte, els clients tenen en compte i valoren.

En aquests llocs és on s’espera més l’arribada dels clients, i per tant, la imatge de neteja i cura és imprescindible.

Algunes de les zones de servei de Tot-Net on la neteja és més valorada pels usuaris són:

Igual que els clients recomanen i tornen als seus hotels, bars o restaurants favorits, les empreses del sector del turisme dipositen la seva confiança en Tot-Net perquè saben que la higiene, seguretat i qualitat estan garantides.

Limpieza de silos y depósitos

també li pot interessar...

Neteges Tècniques

A Tot-Net, entenem per neteges tècniques, la qual complementen a la neteja ordinària en els diferents espais i sectors on es presta el servei: la maquinària, els béns d’equip i les instal·lacions industrials solen ser les zones preferents d’actuació.

SOL·LICITI PRESSUPOST

Truca al telèfon 900330099 o escriu-nos i explica’ns què necessites.

Ens esforcem per proporcionar a cada client un servei únic i personalitzat. Obtindràs un pressupost de neteja a mida i adaptat a les teves necessitats.

dubtes

Preguntes Freqüents

Tot el que necessites saber

Sens dubte, la neteja i desinfecció en el sector de la restauració és important, ja que això aporta molt valor a aquest tipus d’establiments. Evidentment, la qualitat del menjar ha de ser fonamental però també un altre tipus de detalls com la neteja òptima de l’menjador, els lavabos o la cuina.

És per això que en Tot-Net considerem que aquest sector requereix especial atenció i coneixements pel que fa a normes d’higiene i neteja, que procurem seguir sempre a peu de la lletra per evitar, per exemple, l’aparició de plagues. D’aquesta manera, recomanem la realització d’una neteja mínima en cada torn de menjars, sempre que sigui possible segons l’afluència de visites durant la jornada.

Contacta amb nosaltres per més información.

La neteja en restaurants i hotels és un valor a la que cada vegada els clients donen més importància i a la qual la direcció d’aquests establiments hauria de prestar especial atenció.

És per això pel que, Tot-Net, al costat de la plantilla de la qual ja disposi l’establiment per a aquesta tasca, es compromet a oferir un pla d’higiene adaptat a les necessitats d’aquest – ja sigui total o parcial – perquè el aspecte higiènic no sigui posat mai en dubte per ningú.

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.