Covid-19 Desinfección

SOBRE NOSALTRES

La nostra Història

Una imatge val més que mil paraules

Les devastadores riuades de la tardor de 1962, van marcar una data significativa per a la població del Vallès Occidental i per Faustino Corral. Faustino, el nostre fundador, va estar treballant en les tasques de desenrunament i neteja de les escoles municipals de la zona, negades pel fang. La seva tasca de llavors va ser el pilar de la iniciativa que va emprendre: crear una empresa amb la qual oferir al mercat de Terrassa l'externalització de les tasques de neteja.

El 1962 es va fundar Neteges Netto, originària de l'actual TOT NET, consolidant-se en pocs anys com un referent dels serveis de neteja a tota la província de Barcelona.

La crisi econòmica dels anys 80 va obligar la companyia a una sèrie de canvis i noves propostes.

Amb un nou esperit renovador vam crear NETEGES TOT NET S.A.

El bon fer i la professionalització de l’empresa en els successius anys, va permetre que al llarg de la dècada dels 90 ja tinguéssim activitat a les quatre províncies catalanes.

Però va ser amb l’arribada de segle XXI quan a Tot-Net vam optar per impulsar nous projectes, proposant als nostres clients l’externalització de tasques alienes a la seva activitat principal, a més d’ocupar-nos d’altres serveis auxiliars com: desinfecció en àrees crítiques, control de plagues , manteniment d’instal·lacions o jardineria.

Actualment Tot-Net compta amb instal·lacions a Madrid i Barcelona, ​​i forma part, com a membre fundador, del Grup Ibèrica Serveis Integrals, privilegi que ens permet atendre a clients de tot Espanya i Portugal.

IMATGES

Galeria de records

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.