Seguridad Covid-19

SOBRE NOSALTRES

La nostra Història

Una imatge val més que mil paraules

Las devastadoras riadas del otoño de 1962, marcaron una fecha significativa para la población del Vallés Occidental y para Faustino Corral. Faustino, nuestro fundador, estuvo trabajando en las tareas de desescombro y limpieza de las escuelas municipales de la zona, anegadas por el barro. Su labor de entonces fue el pilar de la iniciativa que emprendió: crear una empresa con la que ofrecer al mercado de Terrassa la externalización de las tareas de limpieza. En 1962 se fundó Limpiezas Netto, originaria de la actual TOT NET, consolidándose en pocos años como un referente de los servicios de limpieza en toda la provincia de Barcelona.

La crisi econòmica dels anys 80 va obligar la companyia a una sèrie de canvis i noves propostes.

Amb un nou esperit renovador vam crear NETEGES TOT NET S.A.

El bon fer i la professionalització de l’empresa en els successius anys, va permetre que al llarg de la dècada dels 90 ja tinguéssim activitat a les quatre províncies catalanes.

Però va ser amb l’arribada de segle XXI quan a Tot-Net vam optar per impulsar nous projectes, proposant als nostres clients l’externalització de tasques alienes a la seva activitat principal, a més d’ocupar-nos d’altres serveis auxiliars com: desinfecció en àrees crítiques, control de plagues , manteniment d’instal·lacions o jardineria.

Actualment Tot-Net compta amb instal·lacions a Madrid i Barcelona, i forma part, com a membre fundador, del Grup Ibèrica Serveis Integrals, privilegi que ens permet atendre a clients de tot Espanya i Portugal.

IMATGES

Galeria de records

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.