Seguridad Covid-19

serveis

Servei de Neteges Tècniques

A Tot-Net, entenem per neteges tècniques, la qual complementen a la neteja ordinària en els diferents espais i sectors on es presta el servei: la maquinària, els béns d’equip i les instal·lacions industrials solen ser les zones preferents d’actuació.

Comptem amb mitjans materials i professionals i amb l’experiència necessària per a la realització amb garanties de neteges d’alta complexitat, ja sigui neteja de sales blanques, fosses, sitges, conductes d’aire, treballs en alçada entre d’altres. Som especialistes en neteges del sector alimentari, Industrial i Químic Farmacèutic.

Neteja maquinària

L'operació de desmuntatge, neteja i muntatge de maquinària industrial requereix una preparació tècnica excel·lent de tots els equips per no comprometre el bon funcionament de les màquines i les unitats de producció.

Neteja criogènica
(gel sec)

La neteja criogènica és un mètode de neteja que utilitza gel sec, CO2 congelat a -80ºC a alta velocitat, sobre la superfície a netejar. El gel sec és un producte de neteja professional.

Neteja de Sitges i Dipòsits

Estem especialitzats en la neteja i manteniment de sitges, dipòsits i tancs per a la indústria alimentària i química. Elaborem i desenvolupem plans de manteniment, neteja i desinfecció d'acord amb als principis d'APPCC.

Neteja de fosses i arquetes

A Tot-Net som especialistes en la neteja d'arquetes, clavegueram i fosses sèptiques. Disposem de tot el material i equip d'última generació per detectar l'origen de l'embús i posar solució.

Neteja de conductes

Som especialistes en la neteja de conductes de ventilació. A Tot-Net, comptem amb maquinària professional i personal altament qualificat i amb gran experiència.

Zones ATEX

En recintes confinats o atmosferes explosives, utilitzem equips de protecció individual específics per a aquestes zones, així com equips de protecció respiratòria autònoms i equips de mesurament / detecció de gasos segons sigui necessari.

Maquinaria Industrial

Tot-Net presta el servei de neteja en instal·lacions industrials en diferents àrees específiques. Neteja de maquinària de tota mena: envasat, ompliment de líquids, injecció, confecció tèxtil, manipulació de fusta, impremtes d'arts gràfiques, etc.

Cadenes de muntatge

El sector industrial depèn sovint de la neteja per assegurar el correcte funcionament de les plantes de producció. A Tot-Net dediquem recursos i formació, conscients de la importància del nostre treball, ja que, en certa manera, formem part del procés de fabricació dels seus productes.

Treballs en alçada i verticals

Tot-Net, disposa d'equips constituïts per personal degudament format tant en els processos de neteja, com en l'ús d'elements mecànics d'ajuda a la feina, com poden ser sistemes d'elevació, góndoles, plataformes o bastides, així com pel que fa a les mesures de seguretat d'aquests.

Neteja de Cobertes i Teulades

Un dels elements essencials per a la conservació òptima de qualsevol edifici és mantenir en perfecte estat la seva teulada. La neteja de les cobertes i les teulades permet allargar la seva vida útil, a més, permet identificar qualsevol problema o deficiència.

SOL·LICITI PRESSUPOST

Truca al telèfon 900.330.099 o escriu-nos i explica’ns què necessites.

Ens esforcem per proporcionar a cada client un servei únic i personalitzat. Obtindràs un pressupost de neteja a mida i adaptat a les teves necessitats.

T’interessen els nostres serveis o vols fer-nos una consulta? Som aquí per ajudar-te.