Covid-19 Desinfección

Equips per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació

Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació

Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació.

L’activitat diària industrial genera contaminants que s’introdueixen als sistemes de climatització i ventilació, que van recirculant diverses vegades al dia. En aquests conductes es poden trobar des de partícules de pols, a microorganismes, virus o bacteris, que poden provocar al·lèrgies i malalties als treballadors que hi estan exposats. És per això que una neteja periòdica dels conductes de climatització i ventilació garanteix una millora de la qualitat de l’aire i del benestar del personal.

Tot-Net, especialista en la neteja de conductes de ventilació

Tot-Net, una de les principals companyies dedicades a oferir serveis de neteja i manteniment a empreses per tot el territori espanyol, disposa de tecnologia capdavantera per a la neteja de sistemes de climatització. Recentment, l’empresa ha adquirit dues màquines de neteja de conductes de climatització amb el sistema Tecai de Teinnova, la tecnologia més avançada del mercat, tant en sistemes de raspallat com en injecció d’aire comprimit i en sistemes de vídeo inspecció.

Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació

Neteja de conducte per raspallat

La primera d’aquestes màquines és el raspallat mitjançant eix flexible intel·ligent Rotair, que permet netejar conductes d’aire de fins a 600 mm de diàmetre. Aquest model incorpora en la seva última versió l’únic sistema existent al mercat de prevenció de trencament de l’eix, ProAxis. A més, incorpora el sistema StopGo que atura el motor davant de qualsevol eventualitat, evitant el seu trencament.

Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació

Multibot, un sol robot per a múltiples funcions

Tot-Net també ha adquirit el robot de neteja de conductes Multibot de Teinnova, que permet realitzar múltiples aplicacions, acoblant diferents mòduls per a la neteja, inspecció, desinfecció i segellat a l’interior dels conductes de climatització. A més, el robot incorpora càmeres de visualització FullHD, sistema d’elevació automàtica dels mòduls, una unitat de control amb pantalla HMI touch i un sistema d’enregistrament en alta resolució.

Multibot disposa de plataformes robotitzades on es poden acoblar els diferents mòduls per a totes les aplicacions possibles a l’interior dels conductes de climatització; mòduls de neteja amb diferents metodologies, desinfecció i segellat.

Amb la plataforma robotitzada MAX es pot netejar, desinfectar i segellar conductes des de 400-1000 mm. gràcies al sistema d’elevació automatitzat dels mòduls d’aplicació, la regulació de l’alçada s’adaptarà a la mida del conducte amb el robot en moviment des de la unitat de control.

Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació

“A Tot-Net estem a l’avantguarda en l’ús de les darreres novetats tant en maquinària com en productes de neteja. Sabem que la nostra millora contínua és la base de la fidelització dels nostres clients”, assenyala Silvia Torres, Directora d’operacions de Tot-Net, empresa pionera al sector gràcies a la creació del departament de R+D, la missió del qual és la millora de processos i la resolució de problemes vinculats a la vostra activitat.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats