Seguridad Covid-19

El mercat de neteja professional espanyol va créixer en 2014

El mercat de neteja professional espanyol va créixer en 2014

En 2014 el mercat de neteja professional espanyol va créixer un 13% segons les dades que ens ofereix l’Associació Espanyola de Fabricants i Importadors de Maquinària Industrial de Neteja (AEFIMIL). Les dades dels associats a AEFIMIL indiquen que la facturació total del mercat va ser de 127,2 milions d’euros.

El 61% del que es va facturar en 2014 prové de la maquinària.

A continuació podeu observar en el gràfic com es va distribuir aquesta generosa facturació entre les maquinàries professionals. Com es pot observar, les fregadoras seguides de les hidrolimpiadoras i les barredoras van ser els tipus de maquinàries que més van aportar al total de la facturació d’aquesta linea de negoci, amb un 43% i 21% respectivament.

Segons les dades del mercat de neteja professional de AEFIMIL la categoria de productes ha crescut un 7% en facturació i un 5% en volum. La categoria de barredoras també ha experimentat un creixement en les seves vendes respecte al 2013, això es pot deure a la incorporació de barredoras vials a l’oferta al mercat dels associats.

cal destacar que AEFIMIL, en els seus inicis es dedicava bàsicament al mercat professional de la neteja, però alguns dels seus membres associats s’han introduït al mercat de la maquinària de bricolatge-consumo. És per això que aquest any ha presentat dades distingint entre els dos sectors. En 2014 el 64% de les vendes en maquinària van ser per a ús professional i el 36% van ser en maquinària de consum o bricolatge.

El mercat de maquinària de neteja professional està al voltant de 85 milions d’euros tenint en compte les dues branques del mercat, la maquinària per a neteja d’exteriors i la de neteja d’exteriors. D’aquest punt també cal dir que el pes de la maquinària per a neteja d’exteriors ha crescut durant 2014 fins a arribar al 10% del total.

Tal com es reflecteix en les dades dels associats de AEFIMIL, aquest mercat està en ple creixement i no para d’evolucionar i canviar a conseqüència de les noves oportunitats i innovacions que sorgeixen constantment. En Tot Net tenim l’objectiu de ser capdavanters i referents del mercat de neteja professional gràcies al nostre compromís amb la innovació, el desenvolupament dels nostres empleats i la satisfacció dels nostres clients.

Si vols estar informat sobre l’actualitat al mercat de neteja professional segueix el nostre blog molt d’a prop.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats