Seguridad Covid-19

L’Associació Catalana d’empreses de Neteja celebra la seva convenció anual

L'Associació Catalana d'empreses de Neteja

El passat 28 de novembre, l’Associació Catalana d’empreses de Neteges (ASCEN) va celebrar la seva XXXVI Convenció Anual d’Empresaris de Neteja d’Edificis i Locals amb una gala a l’hotel Marina Barcelona. A la cita van assistir els empresaris de neteja de l’associació, el President de PIMEC i el de AFELÍN, les dues associacions provincials de professionals del sector.

L’objectiu de la convenció era reunir als professionals de la neteja de Barcelona per analitzar l’estat del sector i fer un repàs de l’últim any. Com ja us avancem en l’anterior post denuestro blog, el mercat espanyol de la neteja professional va créixer un 13% durant l’any passat, amb una facturació de 127,2 milions d’euros.

Apuesta por la I+D

Una de les raons del creixement del sector és l’aposta pel R+D+I. En Tot Net seguim treballant contínuament per millorar. L’esforç ha fet possible que ens hàgim convertit en una empresa innovadora i pionera en la cerca de solucions tècniques per satisfer les demandes dels nostres clients. En propers articles us explicarem amb més detall en què consisteix la recerca R+D en el sector de la neteja, quines millores estem investigant i què s’ha aconseguit fins a l’actualitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats