Seguridad Covid-19

Tot-Net, garantint la higiene i el benestar en gimnasos i centres esportius

Tot-Net, garantint la higiene i el benestar en gimnasos i centres esportius

La rotació de persones en gimnasos i centres esportius és molt intensa al llarg d’una jornada. Amb l’arribada de l’estiu i l’augment de les activitats físiques, tant per a adults com per a nens, la higiene en aquests espais esdevé un aspecte crucial per garantir la salut i el benestar dels usuaris.

Conscients de la gran rotació de persones en aquestes instal·lacions, especialment durant la temporada estival, l’empresa Tot-Net desenvolupa protocols específics de neteja que abasten totes les àrees d’aquests establiments, des de les piscines i vestidors fins a les sales d’entrenament i les zones comunes.

Neteja en centres esportius

L’equip de professionals qualificats de Tot-Net s’encarrega de dissenyar un pla d’higiene personalitzat per a cada gimnàs o centre esportiu, tenint en compte les característiques específiques de cada instal·lació i les necessitats del client.

Algunes de les àrees crítiques inclouen:

Piscines i zones d’aigua

L’acumulació de bacteris i fongs pot ser comú en aquestes àrees, per la qual cosa els seus procediments inclouen una desinfecció rigorosa per mantenir un entorn segur i saludable.

Sales d’entrenament i classes

La neteja i desinfecció d’aquestes àrees és vital per assegurar un ambient confortable i lliure de contaminants.

Neteja i desinfecció de maquinària

Els equips d’exercici han de ser netejats regularment per prevenir la propagació de bacteris i mantenir la seva funcionalitat.

Vestidors i sanitaris

Aquests espais són utilitzats freqüentment i requereixen una atenció especial per prevenir la propagació de gèrmens i mantenir la higiene personal dels usuaris.

Neteja de vidres

La transparència i neteja dels vidres no només milloren l’estètica del lloc, sinó que també contribueixen a un ambient més lluminós i agradable.

Sistemes de climatització

La neteja dels sistemes d’aire condicionat és crucial per garantir un aire interior net i fresc, reduint la presència d’al·lergògens i altres partícules nocives. Tot-Net disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació.

La importància de la professionalitat

‘La flexibilitat dels nostres equips ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client, oferint horaris i freqüències de neteja personalitzades’, afirma Sílvia Torres, directora d’operacions de Tot-Net.

Amb un equip de més de 1.000 persones, especialitzades i qualificades en l’àmbit de la neteja professional, l’empresa, amb oficines a Barcelona i Madrid, està preparada per atendre els requeriments més exigents i mantenir en òptimes condicions les instal·lacions dels nostres clients.

‘El nostre objectiu principal és assegurar que cada gimnàs i centre esportiu que atenem compleixi amb els més alts estàndards d’higiene i neteja, proporcionant un ambient segur i saludable per a tots els usuaris. Amb la nostra dedicació i experiència, ens comprometem a mantenir les seves instal·lacions en perfecte estat, permetent als nostres clients enfocar-se en allò que millor saben fer: promoure la salut i el benestar a través de l’esport i l’activitat física’, conclou Torres.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats