Seguridad Covid-19

Tot-Net present a la fira Interclean Amsterdam 2024

Tot-Net present a la fira Interclean Amsterdam 2024

Amb la presència de més de 900 expositors distribuïts en 11 pavellons, la fira Interclean ha atret uns 30.000 visitants procedents de més de 120 països, consolidant-se com un punt de trobada essencial per a professionals de tot el món.

Tot-Net, empresa líder en serveis integrals de neteja professional a tot el país, ha participat aquesta última setmana a la fira Interclean Amsterdam 2024, un esdeveniment clau en el sector que aquest any s’ha estructurat en quatre etapes temàtiques: sostenibilitat, salut i higiene, dades i tecnologia.

Durant la fira, Tot-Net va tenir l’oportunitat d’explorar les últimes novetats del sector, establir noves oportunitats de negoci i conèixer altres professionals líders en la indústria. Interclean Amsterdam no és només una fira comercial, sinó un trampolí per a la innovació i una oportunitat per explorar connexions, revelant innovacions i traçant el futur de la neteja.

Els professionals de Tot-Net que han assistit a l’esdeveniment han fet una valoració molt positiva, ‘destacant l’experiència directa amb tecnologies i solucions de neteja innovadores’, afirma Mohammed Elfoukki, responsable general de la divisió tècnica a Tot-Net.

Entre les tecnologies presentades, s’incloïen robots aspiradors autònoms, com les fregadores automàtiques que han millorat notablement la facilitat d’ús per als operaris; perxes per a la neteja d’alçada amb càmera incorporada; robots per a la neteja de plaques solars; o drons de rentat d’alta tecnologia, entre d’altres.

Tanmateix, Elfoukki reconeix que ‘malgrat l’impacte d’aquestes innovacions, considerem que algunes tecnologies com els drons de rentat resulten massa complexes i costoses. Actualment, la neteja manual continua sent més rendible per als nostres clients. Hi ha tecnologies que encara no són viables econòmicament per al client final’.

A l’avantguarda de la innovació en neteja professional

La participació de Tot-Net a Interclean Amsterdam 2024 reafirma el seu compromís amb la innovació i l’excel·lència en el sector de la neteja professional.

La companyia, amb instal·lacions a Barcelona i Madrid, compta amb tecnologies pioneres que la posicionen com una de les empreses referents en el sector.

  • Sense anar més lluny, disposa de la tecnologia més avançada per a la neteja dels sistemes de climatització i ventilació, tant en sistemes de raspallat com en injecció d’aire comprimit i en sistemes de vídeo inspecció, que garanteix una millora de la qualitat de l’aire i del benestar del personal.
  • També compta amb fregadores autònomes que utilitzen intel·ligència artificial per optimitzar la neteja en diversos entorns, des de naus de producció fins a grans centres comercials.
  • La companyia també disposa d’un dels robots de neteja de sòls més avançats del món, integrant quatre modes de neteja (aspiració, escombrat, fregat i neteja).
  • Una de les últimes adquisicions per part de Tot-Net ha estat un robot netejavidres d’última generació que humiteja, frega, llisca, neteja i asseca tots els vidres amb un acabat professional.

L’experiència i dedicació de la companyia la posicionen com a especialista en neteges tècniques d’alta complexitat. Una d’elles és la neteja per osmosi, un mètode que utilitza aigua tractada per a una neteja eficaç i respectuosa amb el medi ambient de grans superfícies envidrades, teulades, façanes de vidre i plaques fotovoltaiques.

‘Des de Tot-Net seguim dedicats a oferir les solucions més avançades i sostenibles per satisfer les necessitats de tots els nostres clients i liderar el futur de la neteja’, conclou Elfoukki.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats