Seguridad Covid-19

Tot-Net i Electromecànica Industrial Girona inicien una col·laboració estratègica per oferir serveis de manteniment integral i neteja de maquinària industrial

Tot-Net i Electromecànica Industrial Girona

Tot-Net, una de les principals companyies de serveis integrals de neteja per a empreses del país, i Electromecànica Industrial Girona, especialista en el manteniment integral de maquinària industrial, inicien una col·laboració estratègica per elevar els estàndards de la indústria i oferir solucions d’alta qualitat als clients.

Tot-Net, especialista en neteja industrial

Tot-Net, amb instal·lacions a Barcelona i Madrid, compta amb mitjans materials i professionals amb l’experiència necessària per a la realització amb garanties de neteja de maquinària industrial.

La seva experiència abasta des de la neteja de residus grollers fins a la meticulosa neteja de peces abans del seu muntatge. La companyia es distingeix per la seva atenció minuciosa als detalls, incloent-hi la protecció de zones crítiques com a components elèctrics i sensors, així com la verificació d’equips elèctrics per a assegurar que no s’han mullat, la qual cosa és crucial per a la integritat de la maquinària.

Electromecànica Industrial Girona, experts en manteniment industrial

Amb un equip altament qualificat, Electromecànica Industrial Girona s’especialitza en una gamma de serveis que inclouen manteniments preventius i correctius, mecanització i automatismes, així com treballs especialitzats en acer inoxidable i sistemes elèctrics i pneumàtics/hidràulics.

Assegurant el funcionament òptim de les màquines, la companyia s’encarrega de desconnectar l’electricitat i les fonts d’alimentació, fer inspeccions detallades i posar a punt els punts crítics, garantint en tot moment la seguretat i el rendiment òptim.

Serveis conjunts per a una solució integral

La col·laboració de Tot-Net i Electromecànica Industrial Girona proporciona una sinergia perfecta entre els serveis oferts per les dues empreses, que ofereixen un paquet complet de manteniment integral i neteja per a la maquinària industrial.

La companyia gironina s’encarrega de garantir el funcionament correcte de la maquinària, mentre que Tot-Net s’ocupa de la neteja en profunditat de l’interior i l’exterior de cada màquina.

A més, totes dues empreses ofereixen avaluacions detallades dels punts crítics elèctrics i mecànics, proporcionant informes exhaustius per arxivar i enviar als clients.

Presència a Alimentaria FoodTech

Tot-Net i Electromecànica Industrial Girona van estar presents a la darrera edició d’Alimentaria Foodtech, el saló de referència en maquinària, tecnologia i ingredients de la indústria alimentària celebrat el passat mes de setembre al recinte Gran Via a Barcelona, on van presentar els serveis de manteniment integral i neteja de maquinària industrial.

La presència conjunta d’ambdues companyies en aquest esdeveniment és testimoni del compromís amb l’excel·lència i la innovació en el servei al client.

Alimentaria FoodTech
Tot-Net i Electromecànica Industrial Girona van ser presents a la darrera edició d’Alimentaria Foodtech.
Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats