Seguridad Covid-19

Tot-Net, nou membre del Registre Oficial d’Empreses de Neteja (ROEL)

ROEL Tot-Net

Les associacions AFELIN i ASPEL promouen un registre públic per garantir la transparència i la professionalitat del sector de la neteja a Espanya.

Tot-Net, una de les principals empreses de serveis integrals de neteja per a empreses del país, ha obtingut recentment la certificació del Registre Oficial d’Empreses de Neteja (ROEL), una iniciativa d’AFELÍN i ASPEL per crear un registre públic format per empreses conscienciades amb el seu entorn que pretén regular el sector de la neteja garantint i reivindicant la seva professionalitat i solvència.

Tota la informació proporcionada per la companyia, amb instal·lacions a Barcelona i Madrid, ha estat verificada per ADOK Certification, fet que constata que Tot-Net cobreix totes les garanties que requereix el sector.

Regulació del sector

Actualment, no hi ha cap exigència per constituir una empresa de neteja. Cada dia es creen noves empreses que competeixen sense cap control al mercat. ‘El ROEL sorgeix com un òrgan de vigilància de totes les empreses de neteja’, afirma Sergio Gigante, Compliance Officer a Tot-Net. Aquest registre supervisa aspectes com la qualificació dels treballadors, la maquinària, la metodologia o el producte, amb la finalitat d’evitar la competència deslleial i millorar la imatge de les empreses i el reconeixement institucional. “Aquesta certificació és un reconeixement al nostre compromís amb la qualitat i l’excel·lència de tots els serveis que oferim”, assenyala Gigante.

Codi ètic

El ROEL integra empreses de neteja professional que desenvolupin la seva activitat al territori nacional i compleixin amb el codi ètic de l’organisme, amb l’objectiu de transmetre una imatge de transparència, responsabilitat i bona feina de les empreses integrades.

Tot-Net, des de la seva creació el 1962, sempre ha basat el seu model de negoci en la gestió eficient, ètica i responsable de tots els processos. Per tot això, i apostant encara més per l’excel·lència d’aquest model, el consell d’administració va aprovar el 2019 la creació d’una Política de Compliance, “l’objectiu de la qual és controlar tots els riscos que es derivin de la nostra activitat”, assenyala el compliance officer de la companyia.

Sergio Gigante, Compliance Officer a Tot-Net
Sergio Gigante, Compliance Officer a Tot-Net

La seva màxima exigència en els estàndards de qualitat més alts ha portat l’empresa a comptar amb diferents certificacions internacionals en matèria de seguretat i salut laboral, gestió ambiental, i de la qualitat dels seus serveis, als quals ara se suma aquesta certificació del ROEL , que ‘posen de manifest que les activitats diàries que desenvolupem a Tot-Net estan subjectes a un sistema de responsabilitat ètica i compleixen inalteradament amb la legalitat vigent’, conclou Sergio Gigante.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats