Seguridad Covid-19

Tot-Net prossegueix la seva aposta per la innovació tecnològica amb l’adquisició d’un dels robots de neteja de sòls comercial més avançats del món

Tot-Net prossegueix la seva aposta per la innovació tecnològica amb l'adquisició d'un dels robots de neteja de sòls comercial més avançats del món

La sostenibilitat va guanyant a poc a poc terreny en el camp de la neteja professional. Processos digitalitzats, sistemes de neteja autònoms, zero emissions: són reptes de futur, que ja són una realitat en el sector.

L’interès del mercat pels robots autònoms ha augmentat substancialment en aquests últims anys a causa de la seva eficiència. Gràcies als constants avanços en intel·ligència artificial, robòtica, computació en el núvol i transmissió de dades mòbils, els netejadors de sòls robòtics són una alternativa tècnicament fiable i una millora dels equips de neteja convencionals, ja que permeten fer treballs estandarditzats de manera autònoma, proporcionant excel·lents resultats de neteja.

En l’actualitat, el mercat ja ofereix robots per al sector professional que abasten les principals tasques de neteja dels sòls en instal·lacions comercials i industrials.

Netejadors de sòls robòtics

Tot-Net, una de les principals empreses de neteja de serveis integrals de neteja per a empreses del país, adquireix el robot netejador Phantas, desenvolupat per Gausium, companyia líder en robots de neteja i serveis impulsats per IA, amb més de 4.000 implantacions amb èxit en 50 països i regions. Phantas és un robot de neteges de sòl comercial que integra 4 maneres de neteja de sòls, (aspiració, escombradora, fregat i netejadora), la qual cosa confereix una versatilitat i utilitat inigualables per a la neteja d’espais amb diferents tipus de sòls.

Adaptació a diferents tipus de sòl

‘El robot pot funcionar en la majoria dels sòls durs, incloent-hi marbre, ceràmica, formigó, o fusta dura, així com catifes de baix pèl, molt comuns en sòls de cadena de botigues i oficines. Els seus sensors de visió li permeten reconèixer el tipus de sòl i el robot canvia de manera de neteja per a adaptar-se als diferents tipus de superfícies’, afirma Silvia Torres, directora d’operacions de Tot-Net.

robot autonomo | Tot-Net
Robot netejador Phantas, desenvolupat per Gausium

Cartografia autònoma

Phantas és el robot de neteges de sòls comercial més petit de tota la indústria. Amb la seva mida compacta, el robot pot travessar i netejar sense esforç passadissos estrets i zones sota la taula. Gràcies al seu raspallat lateral i sensors d’alta precisió, el robot és capaç de netejar al llarg de les vores amb 0 cm.

A més, és l’únic en el mercat que admet un procés de mapatge totalment autònom, una cosa mai vista en altres robots de neteja comercial. En un entorn dinàmic, localitza i actualitza el mapa en temps real. A diferència de molts robots de neteja, Phantas funciona amb algorismes basats en l’aprenentatge profund i s’ha entrenat amb milions d’imatges del món real, la qual cosa li permet tenir una sòlida capacitat de reconeixement d’obstacles i presa de decisions de comportament en funció dels tipus i característiques d’aquests.

Tot-Net a l’avantguarda tecnològica

Amb l’adquisició de Phantas, un dels robots de neteja per a sòls més avançats del món, Tot-Net es manté a l’avantguarda en l’ús de les últimes novetats tant en maquinària com en productes de neteja. La companyia s’ha convertit en una empresa pionera en el sector, gràcies a la creació del departament de R+D, la missió de la qual és la millora de processos i la resolució de problemes vinculats a la seva activitat. ‘La nostra millora contínua és la base de la fidelització de tots els nostres clients’, conclou Silvia Torres, directora d’operacions de la companyia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats