Seguridad Covid-19

Tot-Net posa a prova un robot netejavidres d’última generació

Tot-Net posa a prova un robot netejavidres d'última generació

Tot-Net, conscient de la importància que té la neteja de vidres a les instal·lacions, aplica els mitjans i recursos necessaris per donar cobertura a les necessitats del servei de neteja, adaptant-ne l’execució i el nivell d’exigència, així com als requisits derivats de l’activitat del client.

Tot-Net, una de les principals companyies dedicades a oferir serveis de neteja i manteniment a empreses per tot el territori espanyol, realitza la neteja en altura en multitud d’edificis amb vidres inaccessibles a l’interior i l’exterior amb els sistemes efectius i maquinària professional. ‘El nostre objectiu és que el personal que treballa diàriament a les oficines o empreses se senti el més còmode possible i que la sensació de neteja també es percebi des de l’exterior’, afirma Cristina Martínez, responsable de planificació i R+D de Tot-Net.

L’empresa, amb instal·lacions a Barcelona i Madrid, està a l’avantguarda en l’ús de les darreres novetats en innovació tant en productes de neteja com en maquinària; entre elles les màquines de neteja de conductes de climatització, o el robot de neteja de sòls comercial més avançat del món. Una de les darreres novetats és l’adquisició d’un robot netejavidres d’última generació de Cecotec, que el departament d’R+D ha posat a prova amb èxit aquestes últimes setmanes a les oficines centrals de Tot-Net.

Robot netejavidres intel·ligent

El robot netejavidres intel·ligent Conga Windroid 1290, compta amb un disseny quadrat per poder arribar a les cantonades, i amb la innovadora tecnologia DoubleSpray que assegura una neteja profunda del vidre. El robot que acaba d’adquirir Tot-Net, ‘utilitza la tecnologia de cinc etapes Advance Clean 5, amb què es pot humitejar, fregar, lliscar la societat, netejar i assecar tots els vidres d’oficines i empreses amb un acabat professional’ afirma Martínez.

image | Tot-Net
Cristina Martínez, responsable de planificació i R+D de Tot-Net.

Les proves realitzades han proporcionat evidències que el robot es manté adherit al vidre oferint en tot moment la màxima seguretat, gràcies a la potent bomba de succió. A més, gràcies a la seva tecnologia de navegació intel·ligent, el dispositiu calcula la ruta idònia, detecta els límits de la finestra i neteja completament la superfície.

‘A Tot-Net ens mantenim constantment al dia de totes les novetats tecnològiques que puguin redundar en un servei més eficient als nostres clients. El dispositiu ha superat amb nota les proves realitzades, i ha demostrat que el robot netejavidres va més enllà d’una neteja superficial, aconseguint desincrustar la brutícia més difícil” afegeix la responsable de planificació i R+D de Tot-Net.

Un dels primers sectors professionals on la companyia començarà utilitzar el robot netejavidres intel·ligent serà al sector de les residències geriàtriques.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats