Seguridad Covid-19

Tot-Net, a l’avantguarda de la innovació en serveis de neteja professional

Tot-Net, a l'avantguarda de la innovació en serveis de neteja professional

La Federació Internacional de Robòtica (IFR) ha revelat dades reveladores al seu informe World Robotics 2023, marcant una fita significativa en el mercat de robots de neteja professionals.

Segons aquest informe de referència, el nombre total de robots de servei venuts per a ús professional va experimentar un impressionant augment del 48% el 2022, arribant a les 158.000 unitats.

De manera encara més notable, l’informe assenyala que el mercat de robots de neteja professionals va créixer un 8% i va arribar a gairebé 6.900 unitats venudes. L’informe també destaca que l’aplicació principal d’aquests robots és la neteja de sòls, amb 4.900 unitats venudes, que representen més del 70% dels enviaments en aquest grup d’aplicacions, amb un augment del 10% respecte a l’any anterior.

Aquest creixement excepcional subratlla la demanda creixent de solucions innovadores en l’àmbit de la neteja professional. Tot-Net, empresa líder al sector de la neteja, destaca com un actor clau en l’adopció de tecnologies avançades, i és pionera en la integració de robots de neteja d’última generació.

Tot-Net, a l’avantguarda tecnològica

D’acord amb l’informe de la IFR, Tot-Net reconeix que la sostenibilitat i la innovació tecnològica són els pilars fonamentals per oferir un servei eficient i a l’avantguarda.

L’empresa, que s’enorgulleix del compromís amb la millora contínua, ha liderat la indústria en adoptar les últimes novetats tant en maquinària com en productes de neteja.

Una aposta per la innovació

Un dels exemples més destacats és l’adquisició del robot netejador Phantas, desenvolupat per Gausium. Aquest robot de neteja de sòls és un dels més avançats del món, integrant 4 modes de neteja (aspiració, escombradora, fregat i neteja).

La versatilitat del Phantas el fa ideal per netejar diferents tipus de terres, des de marbre i ceràmica fins a fusta dura i catifes de pèl baix.

Por otro lado, Tot-Net ha apostado por la fregadora autónoma RoboScrub 20 de Hako, utilizando la inteligencia artificial para optimizar la limpieza en una variedad de entornos, desde naves de producción hasta grandes centros comerciales.

Neteja de sistemes de climatització

L’empresa, amb instal·lacions a Barcelona i Madrid, també ha implementat tecnologia d’avantguarda per netejar sistemes de climatització i ventilació, amb l’adquisició de màquines de neteja de conductes amb el sistema Tecai de Teinnova.

A l’àmbit de la neteja en alçada, Tot-Net ha incorporat un robot netejavidres d’última generació de Cecotec. Aquest robot utilitza la tecnologia Advance Clean 5, permetent humitejar, fregar, lliscar, netejar i assecar tots els vidres amb un acabat professional.

En conclusió, Tot-Net continua liderant la revolució al sector de la neteja professional, combinant l’eficiència de la tecnologia amb un enfocament personalitzat per satisfer les creixents demandes dels seus clients.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ÚLTIMES ENTRADES

Sol·liciti pressupost

Conegui els nostres Serveis de Neteja

Totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats